Aurinkoenergian hyödyntäminen talvella

Aurinkoenergian hyödyntäminen talvella

SK-Solar on edelläkävijä aurinkoenergian hyödyntämisessä Suomessa. Talven saapuessa monet miettivät, miten aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää tehokkaasti myös kylmimmillä ja pimeämmillä kuukausilla. Olemme koonneet tähän artikkeliin vinkkejä ja tietoa parhaista aurinkopaneeliasennuksista talvea ajatellen.

Maa-asennukset talvisin

Maa-asennukset ovat yksi parhaista vaihtoehdoista aurinkopaneelien asentamiseksi talvea ajatellen. Maa-asennuksiin sopivia kiinnikkeitä löydät SK-Solarilta. Maa-asennukset mahdollistavat aurinkopaneelien asettamisen optimaaliseen kulmaan ja suuntaan, mikä johtaa parempaan auringonvalon hyödyntämiseen. Talvella auringon säteet tulevat matalammassa kulmassa, joten oikealla asennuksella voidaan varmistaa paras mahdollinen energiantuotto myös pimeämpinä vuodenaikoina.

Lisäksi maa-asennusten etuihin kuuluu helppous lumen poistamisessa. Aurinkopaneelit sijoitetaan matalalle maasta, jolloin ne ovat helposti puhdistettavissa lumesta. Näin varmistetaan, että aurinkosäteet osuvat mahdollisimman esteettömästi paneelien pintaan ja tehokkuus säilyy korkeana koko talven ajan. SK-Solarin laadukkaat maa-asennukset tarjoavat luotettavat ja kestävät ratkaisut aurinkoenergian hyödyntämiseen talvella.

Seinäasennukset vakaan sähköntuotannon takaamiseksi

Toinen erinomainen vaihtoehto aurinkopaneelien asentamiseen talvikäyttöä ajatellen on seinäasennukset. Harkiten valitut kiinnikkeet aurinkopaneeleille takaavat luotettavuuden ja pitkän elinkaaren. SK-Solar tarjoaa huippulaadukkaita aurinkopaneelikiinnikkeitä juuri seinäasennuksiin.

Seinäasennukset mahdollistavat tasaisen sähköntuotannon talvikuukausina. Aurinkopaneelien kulma on optimaalinen matalan auringonvalon hyödyntämiseen. Seinäasennukset tarjoavat tasaisen sähköntuotannon, mikä on erityisen tärkeää talvisin, kun päivät ovat lyhyitä ja aurinko ei välttämättä paista kovin voimakkaasti.

SK-Solarin seinäasennettavat aurinkopaneelikiinnikkeet tarjoavat kestävän ja pitkäikäisen ratkaisun aurinkoenergian hyödyntämiseen talvella. Oikeanlaiset kiinnikkeet takaavat aurinkopaneelien optimaalisen toiminnan myös haastavissa sääolosuhteissa, kuten lumisateessa. Luota SK-Solariin ja valitse seinäasennukset, kun haluat saada irti aurinkoenergiasta myös talvella.