Edut: aurinkopaneelien maa-asennus vs. kattoasennus

Miksi SK-Solarin aurinkopaneelikiinnikkeet ovat laadukkaita ja kotimaisia?

SK-Solar on suomalainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita aurinkopaneelikiinnikkeitä erilaisiin asennuksiin. Yrityksemme vahvuuksiin kuuluu kiinnikkeiden korkea laatu ja kotimaisuus. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja turvallisuutta aurinkopaneelien asennuksiin.

SK-Solarin aurinkopaneelikiinnikkeet valmistetaan huolellisesti tehtaallamme Halikossa. Käytämme vain kestäviä ja säänkestäviä materiaaleja, jotka kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Kiinnikkeiden suunnittelussa panostamme myös käyttäjäystävällisyyteen ja helppoon asennettavuuteen. Haluamme varmistaa, että kiinnikkeiden asentaminen on vaivatonta ja turvallista kaikille asiakkaillemme.

Miksi aurinkopaneelien maa-asennus tuottaa enemmän sähköä kuin kattoasennus?

Aurinkopaneelien maa-asennustelineet tarjoavat useita etuja verrattuna kattoasennukseen. Yksi näistä eduista on se, että maa-asennuksissa aurinkopaneelit tuottavat enemmän sähköä. Tämä johtuu siitä, että maa-asennuksissa paneelien lumenpuhdistus on huomattavasti helpompaa kuin kattoasennuksissa.

Suomen ilmasto voi tuoda haasteita aurinkopaneelien suorituskyvylle, erityisesti talven aikana. Lumi ja jää voivat peittää aurinkopaneelit, mikä estää niiden tehokkaan toiminnan. Maa-asennuksessa paneelit voidaan asentaa siten, että lumisateen ja jään aiheuttamaa kerrostumaa on helpompi puhdistaa pois. Kattoasennuksessa tämä voi olla vaikeampaa ja riskialttiimpaa, ja lumen poistaminen voi aiheuttaa vahinkoa sekä katolle että aurinkopaneeleille.

Lisäksi maa-asennus tarjoaa paremman aurinkopaneelien suuntausmahdollisuuden, sillä kiinnikkeiden avulla paneelit voidaan asentaa optimaaliseen kulmaan auringonvalon saamiseksi. Tämä parantaa aurinkopaneelien hyötysuhdetta ja siten niiden sähköntuotantokapasiteettia. Maa-asennuksen etu on siten merkittävä erityisesti pohjoisen sijainnissa, jossa auringonvalon saanti on kattoasennusta haastavampaa.