Paras ratkaisu aurinkoenergian tuottamiseen talvella

Paras ratkaisu aurinkoenergian tuottamiseen talvella

Talviaika voi olla haasteellista aurinkoenergian tuottamiselle, kun luonnonvalon määrä vähenee ja lumipeite peittää aurinkopaneelit. On kuitenkin olemassa ratkaisuja, jotka voivat auttaa talven olosuhteissa. SK-Solar, johtava kiinnikkeiden valmistaja aurinkopaneeleille Suomessa, tarjoaa laadukkaita aurinkopaneelikiinnikkeitä, jotka sopivat täydellisesti sekä maa-asennuksiin että seinäasennuksiin.

Maa-asennukset

Maa-asennukset ovat yksi parhaista vaihtoehdoista aurinkopaneelien asentamiseen talvea varten. Aurinkopaneelit sijoitetaan maahan telineisiin, jotka pitävät ne paikoillaan ja varmistavat optimaalisen aurinkoaltistuksen. Aurinkopaneelien pinnalle ei kerry suurempia lumi- tai jääkerroksia samalla tavalla kuin kattoasennuksissa, sillä maa-asennukset on huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Tämä mahdollistaa niiden tehokkaan toiminnan myös talvikuukausina. SK-Solar tarjoaa laadukkaita aurinkopaneelikiinnikkeitä maa-asennuksiin, jotka takaavat kestävyyden, luotettavuuden ja helpon ylläpidon.

Seinäasennukset

Toinen tehokas vaihtoehto aurinkopaneelien asentamiseen talven olosuhteita varten on seinäasennukset. SK-Solar tarjoaa erityisesti seinäasennuksille suunniteltuja aurinkopaneelikiinnikkeitä, jotka takaavat kaikkein tasaisimman sähköntuotannon myös talvisin. Seinäasennukset mahdollistavat aurinkopaneelien sijoittamisen talojen julkisivuille, jolloin ne hyödyntävät parhaiten saatavilla olevaa, matalalla paistavaa auringon valoa. Lisäksi seinäasennukset helpottavat aurinkopaneelien puhdistamista lumesta ja jäästä. SK-Solarin korkealaatuiset aurinkopaneelikiinnikkeet seinäasennuksiin varmistavat, että aurinkoenergian tuotanto toimii optimaalisesti myös talven pimeimpinä ja kylmimpinä päivinä