Parhaat aurinkopaneeliasennukset talven kannalta

Miksi maa-asennus on paras aurinkopaneeliasennus talven kannalta?

SK-Solar, aurinkopaneelikiinnikkeiden asiantuntija, haluaa korostaa maa-asennusten merkitystä parhaana asennustapana talvea ajatellen. Maa-asennukset tarjoavat lukuisia etuja, jotka tekevät niistä ihanteellisen vaihtoehdon kylmällä, pimeällä ja lumisella säällä.

Ensinnäkin, maa-asennukset ovat helppoja pitää puhtaana lumesta. Kun aurinkopaneelit on asennettu maahan, lumi ei pääse kertymään paneelien päälle niin helposti kuin kattoasennuksissa. Tämä johtuu siitä, että maa-asennukset ovat yleensä hieman kallistettuina, mikä auttaa lunta valumaan alas paneelin pinnalta. Näin varmistetaan, että aurinkopaneelit pysyvät tehokkaina myös talvisin, kun lumen määrä voi olla suuri.

Miksi seinäasennukset takaavat tasaisimman sähköntuotannon talvisin?

Toinen SK-Solarin suosittelema aurinkopaneeliasennus talven kannalta on seinäasennus. Seinäasennukset tarjoavat useita etuja sähköntuotannon tasaisuuden suhteen myös kylmimpinä kuukausina.

Kun aurinkopaneelit asennetaan seinälle, ne sijoitetaan usein suoraan aurinkoon nähden optimaaliseen kulmaan, mikä tarkoittaa, että paneelit saavat enemmän auringonvaloa talvipäivinä. Tämä lisää sähköntuotantoa verrattuna muihin asennusvaihtoehtoihin.

Lisäksi seinäasennukset helpottavat paneelien puhdistusta lumen ja jään poistamiseksi. Kun aurinkopaneelit sijaitsevat helposti saavutettavissa paikoissa seinällä, niitä on helpompi huoltaa talvisin. Näin aurinkopaneelit pysyvät mahdollisimman puhtaina ja tehokkaina, mikä tarkoittaa suurempaa sähköntuotantoa talvikuukausina.

SK-Solar on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita aurinkopaneeliasennusratkaisuja, jotka sopivat talviseen Suomeen. Maa-asennukset ja seinäasennukset erottuvat parhaina vaihtoehtoina, koska ne mahdollistavat tehokkaan sähköntuotannon myös talvisin ja ovat helppoja pitää puhtaana lumesta. Ota yhteyttä SK-Solariin saadaksesi lisätietoja ja aloita aurinkoenergian hyödyntäminen talvikaudeksi!