Seinäasennuksen hyödyt aurinkopaneeliasennuksissa

Miksi seinäasennus on hyvä valinta aurinkopaneeliasennuksissa?

SK-Solar on tunnettu ja luotettava aurinkopaneelitelineiden ja -kiinnikkeiden valmistaja, joka tarjoaa laadukkaita ratkaisuja niin seinäasennuksiin, maa-asennuksiin kuin kattoasennuksiinkin. Tässä artikkelissa keskitymme tarkastelemaan seinäasennusten etuja aurinkopaneeliasennuksissa, erityisesti talven näkökulmasta.

Aurinkopaneelien sijoittaminen seinälle tarjoaa useita etuja talvisin. Ensinnäkin, seinäasennukset ovat erittäin helppo pitää puhtaana lumesta ja jäästä. Paneeleiden sijoittaminen kattopinnan sijaan estää lumen kertymisen niiden päälle, mikä mahdollistaa paremman tehokkuuden ja pidemmän käyttöiän. Seinäasennukset myös hyödyntävät parhaiten matalalla paistavan auringon energiaa. Tämä tarkoittaa, että aurinkopaneelit voivat tuottaa maksimaalisen määrän sähköä myös talvella, kun aurinkoiset päivät ovat lyhyempiä ja sään vaihtelut voivat olla voimakkaampia.

Miksi maa-asennukset ovat myös hyvä vaihtoehto?

Jos seinäasennus ei ole mahdollinen tai haluttu vaihtoehto, maa-asennukset tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon aurinkopaneelien sijoittamiseen. SK-Solar tarjoaa myös laadukkaita aurinkopaneelikiinnikkeitä maa-asennuksiin, jotka varmistavat optimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden.

Maa-asennusten etuja talven näkökulmasta ovat samankaltaisia kuin seinäasennustenkin. Ensinnäkin, paneeleiden sijoittaminen maa-asennustelineeseen estää lumen kertymisen niiden päälle, koska paneelit asennetaan optimaaliseen kaltevuuskulmaan. Tasainen ja suora aurinkosäteily takaa parhaan mahdollisen sähköntuotannon myös talvisin.